Kontakt:

Milutina Milankovića 1
Radno vreme: pon-pet od 12:00 -16:00 Subotom ne radimo

011/6300-234  065 / 47-55-714 quantumone1@gmail.com

Category:

KONKURS ZA LEKARA OPŠTE MEDICINE

Tražimo:

·         Lekara opšte medicine, sa željom da radi u domenu alternativne medicine, pre svega u oblasti kvantne medicine koristeći jedan od najsavremenijih software -skih sistema za dijagnostiku I terapiju engleske proizvodnje;

·         Prednost je poznavanje nekih grana / oblasti alternativne medicine (Tradicionalna Kineska medicina sa akupunkturom, Homeopatija, Ayurveda medicina, Kvantna Medicina, itd),

·         Poznavanje rada na racunaru i

·         Osnovni nivo engleskog jezika (pisani I retoricki deo)

Uslovi:

·         Medicinski fakultet / Visoka stručna sprema/ Završeni kursevi iz neke od pomenutih grana alternativne medicine

·         Položen stručni ispit

·         Posedovanje licence za rad

·         Poznavanje engleskog jezika

·         Iskustvo u radu  najmanje 1 godina

·         Poznavanje rada na računarima; komputerski programi Microsof Word, Excel, Power Point

·         Želja za učenjem , poslovnost, ljubaznost, odgovornost u radu, pouzdanost, poverljivost

·         Samoinicijativnost u radu, sposobnost samoorganizovanja i prilagodjavanja dnevnim zahtevima poslodavca (najcesce je poslodavac odsutan dve sedmice u mesecu kada je neophodna samodisciplina i predusretljivost u radu)

·         Najmanje 3 preporuke (sa prethodnog posla, profesora ili poslovnih kontakata)

Ukoliko budete pozvani na intervju, potrebno je da ponesete sa sobom:

·         Kratku biografiju - CV

·         Dokaz da niste pod istragom  i da niste kaznjavani

·         Dokaz mesta boravka, prebivališta u Beogradu, prijava mesta boravka opštine gde živi poslednjih 12 meseci

·         Dokaz o radnoj sposobnosti: diploma završene škole, stručni ispit I licence za rad

·         Kratka izjava zašto bi želela/ želeo da radi u našoj ordinaciji

 

Vaše biografije možete poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Category:

Šta je mikročip i kako funkcioniše?

Mikročip je napravljen od specijalno formulisanih mineralnih jedinjenja i dizajniran u obliku priveska, koji ima zadatak da održi rezonantne obrasce proramirane od strane e-Lybra Sistem-a.Na jednoj strani priveska nalazi se identifikaciona oznaka sa jedinstvenim brojem koji Lybra Sistem kao takav prepoznaje.

Telesne tečnosti korisnika ne brišu informacije DNK zabeležene na mikročipu, dok ga bilo koja druga tečnost može oštetiti.

Privezak proramiran od strane e-lybra system-a vraća telo u biološku ravnotežu.Ovo je blag i bezbedan način balansiranja.

Korisnici mogu nositi mikročip kao ogrlicu, narukvicu, u dzepu.

Preporučuje se da, kod dece koja nemirno spavaju, mikročip stoji ispod jastuka ili u jastučnici.

Kada se aktivira mikročip, on funkcioniše, ne dalje od 6-7cm od tela.

 

 

 Neutralisanje štetnog geopatološkog zračenja

Naše telo je eksponirano svakodnevnim geopatološkim i električnim interferencijama koje oštećuju humano bioenergetsko polje i našu životnu energiju.Razni patološki simptomi i stanja mogu da se pojave kao rezultat tih interferencija.Naš geopatološki balansirajuci privezak može da restituiše i ojača telesne energetske sisteme, da nam ojača našu životnu energiju, da nam olakša proces izlečenja i vrati naše telo u jedan energetski balans.Time naše telo pokreće proces energetskog jačanja i postaje otporniji na elektromagnetno zagađenje.

Privezak ima težinu od 15g, nosi se najčešće oko vrata, ne treba ga kvasiti kako bi se sačuvala informacija koja je usnimljena na njemu.U toku noći može se držati ispod jastuka.Privezak postaje aktivan u odnosu na naše telo ako nije udaljen više od 6cm.

 


 

 

Category:

Šta je daljinska terapija i kako funkcioniše?

Iako ovo zvuči nerealno, u nasoj praksi se to veoma cesto primenjuje. Kada se klijent balansira sa daljine, koristimo kvantni pojacivac kojim se povezujemo sa nosiocem mikrocipa. Tako se detektuju novi i povratno šalju šabloni preko ovog kvantnog mosta.
 
Na ovaj način se leče i mala deca koja se ne mogu direktno povezati na aparat ali istotako pacijenti koji su udaljeni od nase ordinacije i nisu u mogucnosti da dodju na tretman kako bi odrzali kontinuitet u lecenju. Udaljenost nije prepreka, nasa terapija "doseze" do udaljenih zemalja Evrope, do Canade, Juzne Amerike, ...gde god da ste vi, mi smo sa vama preko "kvantnih talasa".
Biorezonantna terapija na daljinu je jednostavna i efikasna pomoc kod svih zdravstvenih problema. pokazala se veoma efikasnom u lecenju tesko pokretnih ili pak nepokretnih pacijenata. Rezultati tretmana na daljinu su vidljivi, pacijenti ih osecaju, i to potvrdjuje veliki broj zadovoljnih korisnika. Nikome nije cudno sto mozemo mobilnim telefonom pozvati bilo koga bilo gde u svetu, i tako u realnom vremenu razgovarati na ogromnim razdaljinama, ali terapiju na daljinu ne mogu mnogi jos uvek da prihvate.
 
Udaljenost, razdaljina ili distanca je iluzija fizickog univerzuma.
Energija nema svojih granica.Ona se nalazi svuda i u svemu i povezuje sve.U nju smo svi uronjeni i od nje smo svi sazdani.Za energiju ne postoje ni vremenske ni prostorne razdaljine.
 

 

 
 


Category:

 

 

Ovde ćete saznati šta je sve potrebno da biste kupili system e-lybra, kao i šta sve dobijate za svoj novac. Naš topli savet je da nam se javite i zakažete sastanak na ovu temu, gde ćemo organizovati demonstraciju sistema i ostaviti prostor za sva Vaša pitanja i nedoumice koje možete imati.

 

Ukoliko odlučite da kupite e-lybru, cena iznosi 11.500 britanskih funti ili oko 13.000 evra u zavisnosti od kursa na dan kupovine. Za detalje isporuke, potrebno je da nas kontaktirate kako bismo Vam objasnili sve detalje.

 

Ova cena uključuje: garanciju od 3 godine; 3 godine podrške pri održavanju softvera; dva dana treninga (jedan na jedan) sa ovlašćenim distributerom za Balkan i Rusiju, doktorkom Prelević.

 

Da biste dobili ovlašćeni sertifikat od dr Prelević za Vaš dalji rad u privatnoj praksi, koji priznaje Ministarstvo zdravlja, potrebno je da imate zvanje doktora, farmaceuta, biologa itd. Odnosno, da poznajete oblasti kao što su anatomija i fiziologija u cilju dobijanja sertifikata za rad.

 

Nakon što ste odlučili da kupite e-lybra sistem, potrebno je da prodjete dvodnevnu obuku koju vrši dr Prelević u svojoj ordinaciji Quantum One na Novom Beogradu, gde će te dobiti podršku i pomoć pri instaliranju softvera.

 

Kupovinom sistema e-lybra dobijate sledeće:

 

·         Sistem jedinicu e-lybra kao osnovni deo paketa;

·         Instalacioni softver za podizanje sistema; (DVD uključuje video obuke za rad na sistemu)

·         6 mikročipova;

·         Quantum Star – mini disk prečnika 150mm koji radi koji pojačava dejstvo daljinske terapije;

·         Kristalna spirala – u obliku kabla dužine 1m, koji deluje kao daljinski predajnik; stavlja se na područije koje je oštećeno, boli ili je pretrpelo stres (rame, koleno, struk..);

·         USB kabal kako biste povezali e-lybru sa računarom;

·         Adapteri za napajanje (prilagodjeni za više kontinenata);

·         E-lybra komplet kablova neophodnih za priključivanje pacijenata sa sistemom e-lybra;