Kontakt:

Milutina Milankovića 1
Radno vreme: pon-pet od 12:00 -16:00 Subotom ne radimo

011/6300-234  065 / 47-55-714 quantumone1@gmail.com

Daljinska terapija

Šta je daljinska terapija i kako funkcioniše?

Iako ovo zvuči nerealno, u nasoj praksi se to veoma cesto primenjuje. Kada se klijent balansira sa daljine, koristimo kvantni pojacivac kojim se povezujemo sa nosiocem mikrocipa. Tako se detektuju novi i povratno šalju šabloni preko ovog kvantnog mosta.
 
Na ovaj način se leče i mala deca koja se ne mogu direktno povezati na aparat ali istotako pacijenti koji su udaljeni od nase ordinacije i nisu u mogucnosti da dodju na tretman kako bi odrzali kontinuitet u lecenju. Udaljenost nije prepreka, nasa terapija "doseze" do udaljenih zemalja Evrope, do Canade, Juzne Amerike, ...gde god da ste vi, mi smo sa vama preko "kvantnih talasa".
Biorezonantna terapija na daljinu je jednostavna i efikasna pomoc kod svih zdravstvenih problema. pokazala se veoma efikasnom u lecenju tesko pokretnih ili pak nepokretnih pacijenata. Rezultati tretmana na daljinu su vidljivi, pacijenti ih osecaju, i to potvrdjuje veliki broj zadovoljnih korisnika. Nikome nije cudno sto mozemo mobilnim telefonom pozvati bilo koga bilo gde u svetu, i tako u realnom vremenu razgovarati na ogromnim razdaljinama, ali terapiju na daljinu ne mogu mnogi jos uvek da prihvate.
 
Udaljenost, razdaljina ili distanca je iluzija fizickog univerzuma.
Energija nema svojih granica.Ona se nalazi svuda i u svemu i povezuje sve.U nju smo svi uronjeni i od nje smo svi sazdani.Za energiju ne postoje ni vremenske ni prostorne razdaljine.
 

 

 
 


Category: