Kontakt:

Milutina Milankovića 1
Radno vreme: pon-pet od 12:00 -16:00 Subotom ne radimo

011/6300-234  065 / 47-55-714 quantumone1@gmail.com

Mikročip

Šta je mikročip i kako funkcioniše?

Mikročip je napravljen od specijalno formulisanih mineralnih jedinjenja i dizajniran u obliku priveska, koji ima zadatak da održi rezonantne obrasce proramirane od strane e-Lybra Sistem-a.Na jednoj strani priveska nalazi se identifikaciona oznaka sa jedinstvenim brojem koji Lybra Sistem kao takav prepoznaje.

Telesne tečnosti korisnika ne brišu informacije DNK zabeležene na mikročipu, dok ga bilo koja druga tečnost može oštetiti.

Privezak proramiran od strane e-lybra system-a vraća telo u biološku ravnotežu.Ovo je blag i bezbedan način balansiranja.

Korisnici mogu nositi mikročip kao ogrlicu, narukvicu, u dzepu.

Preporučuje se da, kod dece koja nemirno spavaju, mikročip stoji ispod jastuka ili u jastučnici.

Kada se aktivira mikročip, on funkcioniše, ne dalje od 6-7cm od tela.

 

 

 Neutralisanje štetnog geopatološkog zračenja

Naše telo je eksponirano svakodnevnim geopatološkim i električnim interferencijama koje oštećuju humano bioenergetsko polje i našu životnu energiju.Razni patološki simptomi i stanja mogu da se pojave kao rezultat tih interferencija.Naš geopatološki balansirajuci privezak može da restituiše i ojača telesne energetske sisteme, da nam ojača našu životnu energiju, da nam olakša proces izlečenja i vrati naše telo u jedan energetski balans.Time naše telo pokreće proces energetskog jačanja i postaje otporniji na elektromagnetno zagađenje.

Privezak ima težinu od 15g, nosi se najčešće oko vrata, ne treba ga kvasiti kako bi se sačuvala informacija koja je usnimljena na njemu.U toku noći može se držati ispod jastuka.Privezak postaje aktivan u odnosu na naše telo ako nije udaljen više od 6cm.

 


 

 

Category: