Kontakt:

Milutina Milankovića 1
Radno vreme: pon-pet od 09:00 -16:00 Za subotu pozvati

011/6300-234  060 / 47-55-714 ; 065 / 47-55-714 quantumone1@gmail.com

e - Lybra

Written by Administrator
Hits: 5333

U ovom delu ćete dobiti više informacija o e-lybra sistemu i njenim ključnim karakteristikama.

 

Osnovni princip funkionisanja sistema e-lybra je u pronalaženju neravnoteže između različitih konstruktivnih elemenata koji zajedno čine ljudsko telo u celini. Kada kažemo konstruktivni elementi mislimo na duhovne, emocionalne i energetske elemente, gde njihovo pravilna ravnoteža doprinosi dobrobiti kompletnog ljudskog organizma. Ukoliko se otkrije neravnoteža, sistem e-lybra traži kroz svoje programe odgovarajući način da ih vrati balans.

 

Baza podataka sadrži stotine hiljada energetskih obrazaca. Sistem e-lybra spada u jedan od najsavremenijih aparata iz ove oblasti u svetu i prepoznatljiv je po sledećim karakteristikama:

 

  •   Prikaz detaljnih podataka, sa preko 360.000 informacija koje prikazuju stanje u kojem se nalazi vaše telo;
  •   Potpuno kompjuterizovan sa velikom bazom podataka;
  •   Može da otkrije preko 11.500 bakterija, nekoliko stotina parazita i hiljade virusa;
  •   Detektuje 424 tumor markera;
  •  Potpuno automatsko skeniranje celog tela;

 

Povezivanje pacijenta sa sistemom omogućava uspostavljanje direktne komunikacije, a kao rezultat dobijamo preciznu dijagnozu. Tipična sesija koja podrazumeva automatsko skeniranje čitavog tela traje minimum 95 minuta. Proces obuhvata čitanje vašeg DNK koji se ubaci pre početka terapije u sistem e-lybra (najčešće u vidu dlake), a koje se paralelno snima na mikročip koji pacijent nosi sa sobom po završetku terapije. Cilj mikročipa je zapravo produženo dejstvo terapije i potrebno ga je nositi sve vreme, osim pri tuširanju, jer se informacije na mikročipu brišu u kontaktu sa vodom.

 

Prilikom skeniranja ljudskog organizma testiraju se 222 kategorije koje služe u glavnoj analizi i programima balansiranja tela.

 

Nakon završetka terapije, preporučuje se da pacijent uzima dosta tečnosti u narednih 24 sata.

 

Sistem e-lybra postoji već 25 godina na tržištu Engleske i prisutan je u 48 zemalja širom sveta kao vodeći u oblasti kvantne medicine.

 

 

Category: