Kontakt:

Milutina Milankovića 1
Radno vreme: pon-pet od 12:00 -16:00 Subotom ne radimo

011/6300-234  065 / 47-55-714 quantumone1@gmail.com

Kako kupiti e - Lybra sistem

 

 

Ovde ćete saznati šta je sve potrebno da biste kupili system e-lybra, kao i šta sve dobijate za svoj novac. Naš topli savet je da nam se javite i zakažete sastanak na ovu temu, gde ćemo organizovati demonstraciju sistema i ostaviti prostor za sva Vaša pitanja i nedoumice koje možete imati.

 

Ukoliko odlučite da kupite e-lybru, cena iznosi 11.500 britanskih funti ili oko 13.000 evra u zavisnosti od kursa na dan kupovine. Za detalje isporuke, potrebno je da nas kontaktirate kako bismo Vam objasnili sve detalje.

 

Ova cena uključuje: garanciju od 3 godine; 3 godine podrške pri održavanju softvera; dva dana treninga (jedan na jedan) sa ovlašćenim distributerom za Balkan i Rusiju, doktorkom Prelević.

 

Da biste dobili ovlašćeni sertifikat od dr Prelević za Vaš dalji rad u privatnoj praksi, koji priznaje Ministarstvo zdravlja, potrebno je da imate zvanje doktora, farmaceuta, biologa itd. Odnosno, da poznajete oblasti kao što su anatomija i fiziologija u cilju dobijanja sertifikata za rad.

 

Nakon što ste odlučili da kupite e-lybra sistem, potrebno je da prodjete dvodnevnu obuku koju vrši dr Prelević u svojoj ordinaciji Quantum One na Novom Beogradu, gde će te dobiti podršku i pomoć pri instaliranju softvera.

 

Kupovinom sistema e-lybra dobijate sledeće:

 

·         Sistem jedinicu e-lybra kao osnovni deo paketa;

·         Instalacioni softver za podizanje sistema; (DVD uključuje video obuke za rad na sistemu)

·         6 mikročipova;

·         Quantum Star – mini disk prečnika 150mm koji radi koji pojačava dejstvo daljinske terapije;

·         Kristalna spirala – u obliku kabla dužine 1m, koji deluje kao daljinski predajnik; stavlja se na područije koje je oštećeno, boli ili je pretrpelo stres (rame, koleno, struk..);

·         USB kabal kako biste povezali e-lybru sa računarom;

·         Adapteri za napajanje (prilagodjeni za više kontinenata);

·         E-lybra komplet kablova neophodnih za priključivanje pacijenata sa sistemom e-lybra;

 

 

Category: