Kontakt:

Milutina Milankovića 1
Radno vreme: pon-pet od 12:00 -16:00 Subotom ne radimo

011/6300-234  065 / 47-55-714 quantumone1@gmail.com

Biorezonatna terapija

Svi znamo da se konvencionalnom medicinom mnoge bolesti, posebno hronične teško mogu lečiti i često se povrate.Takva stanja su često podvrgnuta doživotnoj terapiji bez nagoveštaja da se ikada mogu izlecčti.Nakon dužeg uzimanja hemijskih preparata, pojavljuje se niz novih i težih simptoma kao posledica štetnog delovanja takvih lekova.Bioenergetska medicina koristi biorezonantni sistem koji ima preciznost kompjuterski programiranu, tako da se već pri samoj dijagnostici mogućnost greške svodi na minimum.Ovakav sistem analizira energetska odstupanja u oblasti humalog bioenergetskog polja tačno u isto vreme ispravljajuci izmenjene biorezonantne šablone koji dovode ili su doveli do biološke neravnoteže.

U biorezonantnom sistemu koji koristimo u našoj ordinaciji Quantum One, u bazi kompjuterskog programa nalaze se 222 kategorije sa preko 360.000 informacija, tj. biorezonantnih obrazaca koji se koriste u kreiranju sveobuhvatnog profila, statusa tela.Sistem zatim koristi ovaj profil za analizu detaljnih informacija koje zatim koriguje i vraća tako ispravljene nazad i započinje proces " bioregulatorne ravnoteže" tj. lečenja.Sve informacije koje se nalaze u analizi su sačuvane u bazi podataka koja se formira kao jedinstvena za svakog pacijenta i može joj se pristupiti pri sledećem ponovnom tretmanu ili procesu daljinskog biološkog tretmana.Svi korektivni biorezonantni obrasci se automatski programiraju u biorezonantnu kapsulu koja se drži pored tela i tako postiže terapeutski efekat u trajanju od 24 sata 7 dana u nedelji.

Terapija je bezbolna, sigurna i bezopasna za svakoga, bez bilo kakvog štetnog delovanja.Njen efekat i tretman odnosi se na fizickom, psihickom i mentalnom nivou.Može se primeniti na svakome bez ograničenja na godine starosti, pol ili zdravstveno stanje.

 

Na raspolaganju Vam stoje različiti programi koje smo pripremili s ciljem da vaša individualnost bude profesionalno zadovoljena uz najviši stepen terapeutskog efekta i najbolje rezultate u izlečenju; svako od nas ima drugačije izražene tegobe iako se one nekada, sa aspekta konvencionalne medicine, sve tretiraju na isti način ili čak istim procedurama i lekovima. Naši programi su individualno kreirani, adaptabilni i tako ih i primenjujemo. 

                                                                         Programi koji su pripremljeni za Vas a već isprobani u našoj dugogodišnjoj praksi:

MS,Parkinsonova bolest, Alzhajmerova bolest, arthritis, giht, EPI, oslabljen indeks memorije, posledice CVI, COPD, astma, IBS, menopauza, aritmije, sinkope, oslabljena periferna cirkulacija; lecenje steriliteta, lecenje metabolickih poremecaja, dijabet, gojaznost, pothranjenost, hormonalni poremećaji, lečenje hroničnih bolesti I stanja koja su do njih dovela; lečenje psiholoških I psihoemotivnih stanja; psihoemotivni razvoj dece I mladih u pubertetu u ranim pubertetskim godinama

                    

 

                                              Hromozomske anomalije i njihovo reprogramiranje

Nadamo se da možete da pronađete sve što Vas zanima iz domena medicinskih usluga koje pružamo u našoj ordinaciji "Quantum One". Mi smo fokusirani da pružimo najviši standard usluga u domenu Alternativne Medicine i ispunimo vaša očekivanja. 

U koliko imate neki komentar ili dodatno pitanje molimo pišite nam, biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo odgovarajući na Vaša pitanja. 

Isto tako smo zahvalni na Vašim sugestijama i predlozima kako da unapredimo naš stručni rad, a ispunimo Vaša očekivanja.

 Očekujemo Vas uskoro!

 

AKCIJA AKCIJA AKCIJA!!!!

 

*Porodicni paket( treca )20% popusta na cenu prvog tretmana

*Deca do 13godina starosti  20% popusta na cenu prvog tretmana i cenu kontrola

 

Category: