Kontakt:

Milutina Milankovića 1
Radno vreme: pon-pet od 12:00 -16:00 Subotom ne radimo

011/6300-234  065 / 47-55-714 quantumone1@gmail.com

Hipobarična terapija

Terapija aplikacijom vakuma - sniženog pritiska na ekstremitetima je poznata vekovima i deo je tradicionalne kineske medicine; lečenje kupama i njihovim postavljanjem na određena bolna mesta je poznato i u našoj narodnoj medicini). 

Imamo na raspolaganju jedan od najsavremenijih aparata za hipobaričnu terapiju engleskog proizvodjača gde je cela procedura potpuno kompjuterski vođena. Na raspolaganju su neograničene mogućnosti kombinovanja podpritiska, njegove brzine postizanja i vremenskog intervala zadržavanja istog, sa varijacijama u intenzitetu promene vakuma i brzini tih varijabilnih parametara. Time je omogućeno terapeutu da izbere dužinu trajanja terapije kao i intenzitet vakuma i njegove ciklicne varijacije. Sve to kombinujemo u cilju postizanja što bržeg i efikasnijeg izlečenja.

 tretman varikoznih vena

Koje su indikacije za primenu Hipobarične - Vakum terapije?  

  1. dijabetične promene na arterijskim krvnim sudovima na nogama, najčešće (Dijabetičke angiopatije, prvi i drugi stepen suve gangrendijabetičke promene na nervima (dijabetičke neuropatije)
  2. varikozne vene, promene po koži kao posledica oslabljene venske cirkulacije 
  3. natečena stopala, slaba limfatička drenaža

  4. "pušačko stopalo"

  5. grčevi u listovima nogu sa bolnim prekidima pri dužem hodanju

  6. otvorene rane na nogama koje teško zarastaju

  7. slaba cirkulacija u rukama - modri prsti, hladne ruke

  8. celulit i slaba prokrvljenost potkožnog vezivnog tkiva

  9. stanja nakon operacija na nogama, rukama, usporen oporavak čak i uz primenu fizikalne terapije

  10. sportske povrede (povrede kolena, tetiva i ligamenata, iztegnuća tetiva, uganuća skočnog zgloba, teniski                                                                                     lakat, bolna šaka - dugotrajni rad sa mišem na kompjuteru

limfatički zastoj na rukama nakon operacije na dojkama

Lista je samo informativna. Svako stanje ili promena na vašem telu koje je indikovano za ovu vrstu terapije biće razmotrena od strane lekara u ordinaciji ili u dogovoru sa vašim lekarem i naravno prodiskutovana i sa vama lično. Nikada ne počinjemo niti jedan tretman, a da se prethodno ne dogovimo o prednostima tog tretmana na vaše zdravstveno stanje u celini.

AKCIJA AKCIJA AKCIJA!!!

Limfna drenaza hipobaricnim cizmama ...1200din